Σχεδιασμός και δημιουργία site.

Ένα website είναι ένα ψηφιακό παράθυρο στον κόσμο. Μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο δουλειάς ή να γίνει μέσο έκφρασης και αλληλεπίδρασης. Μπορεί να ανοίξει νέους ορίζοντες επικοινωνίας και προβολής σε έναν επαγγελματία. Μπορεί να δημιουργήσει νέα δυναμική ή να ενισχύσει την εικόνα μίας επιχείρησης. Για να συμβεί αυτό όμως, πρέπει ο ιστοχώρος να “κερδίζει” τους επισκέπτες του. Πρέπει να συνδυάζει καλαισθησία και λειτουργικότητα, ταχύτητα και ευκολία πλοήγησης. Στοιχεία που ίσως ακούγονται απλά, αλλά δυστυχώς δεν τα συναντάμε συχνά ως χρήστες στα sites που επισκεπτόμαστε. Κι αυτό γιατί για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα απαιτούνται γνώσεις, δημιουργικότητα και μεράκι.

Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη ιστοσελίδων είναι μια δημιουργική και ταυτόχρονα τεχνική διεργασία. Το σωστό δέσιμο των web design & development πιστοποιείται όταν συνδυάζονται αποτελεσματικά η αισθητική αρτιότητα του ιστοχώρου, με τη λειτουργικότητα, χωρίς ελλείψεις ή συμβιβασμούς. Δεν είναι λίγες οι φορές άλλωστε που θα έχετε δει στο internet ιστοσελίδες που προδίδουν μια μονόπλευρη ή επιφανειακή αντιμετώπιση του ζητήματος.

Γιατί να επιλέξετε την 123site για web design & web development.

Στην 123site σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε ολοκληρωμένα websites ικανοποιώντας τόσο τις αισθητικές όσο και τις λειτουργικές απαιτήσεις των πελατών μας. Έχουμε την πείρα και την ικανότητα να εξασφαλίσουμε στους επαγγελματίες την ποιοτική ανάδειξη των προϊόντων / υπηρεσιών τους στο ίντερνετ, αλλά και τη διάθεση να δημιουργήσουμε για τους ερασιτέχνες ιστοσελίδες πρωτότυπες, καλαίσθητες και λειτουργικές. Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε το σχεδιασμό και την κατασκευή ιστοσελίδων είτε στατικών είτε δυναμικών. Ανάλογα με τις αισθητικές και λειτουργικές προδιαγραφές κάθε περίπτωσης προσαρμόζουμε κατάλληλα τις διεργασίες του web design και του web development, αξιοποιώντας όπου χρειάζεται τα πιο σύγχρονα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (CMS).