Πώς μπορούμε να αυξήσουμε την κίνηση του site;

Είναι διαπιστωμένο μέσα από πλήθος στατιστικών ερευνών, πως οι μηχανές αναζήτησης μπορούν να αποφέρουν στα sites επισκέψεις πολύ υψηλής ποιότητας, που αποτελούνται ως επί το πλείστον από εν δυνάμει καταναλωτές των προϊόντων / υπηρεσιών τους. Οι δημοφιλείς search engines άλλωστε, αποτελούν ένα εξαιρετικό μέσο για εφαρμογή του λεγόμενου ψηφιακού Pull Marketing. (Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα για όρους όπως Push & Pull Marketing, θα βρείτε υλικό στην αρθρογραφία και τις αναλύσεις μας).

Προβολή στις μηχανές αναζήτησης.

Για να προσελκύσουμε επισκέπτες από τις μηχανές αναζήτησης, υπάρχουν πρακτικά δύο παράλληλοι δρόμοι. Ο ένας είναι να βάλουμε σε εφαρμογή ένα πλάνο search engine optimization, που θα αποδώσει καρπούς μεσομακροπρόθεσμα. Ο άλλος δρόμος, που έχει άμεσα αποτελέσματα, είναι να ξεκινήσουμε την υλοποίηση μιας καμπάνιας Search Engine Marketing. Η πιο δημοφιλής επιλογή που ανήκει σε αυτή την κατηγορία, είναι η δημιουργία μιας καμπάνιας Google Ads (όπως ονομάζεται σήμερα, το γνωστό Google Adwords).

Διαφήμιση Pay Per Click με Google Ads.

Οι διαφημίσεις PPC, είναι ένας σύγχρονος και αποδοτικός τρόπος για να ενισχύσετε την επισκεψιμότητα του ιστοχώρου σας με στοχευμένο, υψηλής ποιότητας κοινό. Λέγονται Pay Per Click Ads, γιατί δεν χρεώνονται οι εμφανίσεις των διαφημιστικών σας (τα λεγόμενα impressions), αλλά μονάχα τα clicks που γίνονται, οδηγώντας τους επισκέπτες στο web site σας, ή στη σελίδα που εσείς θα επιλέξετε.

Διαφημιστικό πλάνο Google Ads από την 123site.

Το Google Ads, είναι σήμερα η πιο μεγάλη διαφημιστική πλατφόρμα για PPC Ads. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων για διαφήμιση, καλύπτοντας τόσο το χώρο της μηχανής αναζήτησης της Google, όσο και τα πιο γνωστά και δημοφιλή web sites σε τοπικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο (Google Display Network). Με ένα έμπειρο team από πιστοποιημένους Google Ads Experts που έχουν τρέξει πολυάριθμες διαφημιστικές καμπάνιες για τα μεγαλύτερα εγχώρια και διεθνή Brands, η 123site μπορεί να σχεδιάσει και να υλοποιήσει για εσάς αποτελεσματικά και αποδοτικά πλάνα διαφήμισης. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται στο χώρο της ψηφιακής διαφήμισης, με πλήρεις καμπάνιες και πολλαπλούς τρόπους προβολής όπως text ads, image banner ads, responsive display ads, video ads, αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνικές όπως audience και demographics targeting, multi-layer filtering ή Remarketing.