Υπηρεσίες για ολοκληρωμένη διαδικτυακή προβολή.

Η δημιουργία ενός αισθητικά άρτιου και λειτουργικού εταιρικού site είναι μια εξαιρετική κίνηση, αλλά δεν είναι το μοναδικό βήμα που έχετε να κάνετε για να αποδώσει καρπούς η επένδυσή σας στον ψηφιακό κόσμο. Για να αποκτήσει το site σας κίνηση, και υψηλής ποιότητας, παραγωγικούς επισκέπτες, το μυστικό της επιτυχίας είναι ένα καλά σχεδιασμένο και ολοκληρωμένο πλάνο internet marketing. Στην 123site, πιστεύουμε πως η σωστή μέθοδος για να χαράξουμε τη στρατηγική ψηφιακής προβολής του site σας, είναι η συνεργασία μαζί σας. Θα συζητήσουμε μαζί τις ανάγκες και τους στόχους σας, τις ιδιαιτερότητες του δικού σας επαγγελματικού αντικειμένου και θα σχεδιάσουμε μαζί ένα πλήρες πλάνο online marketing για να ενισχύσουμε την παρουσία της εταιρείας σας στο διαδίκτυο.

Για να βάλουμε τις βάσεις της επιτυχίας για τη διαδικτυακή σας προβολή και να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά ενδεχόμενες αδυναμίες, όπως η χαμηλή επισκεψιμότητα ή μη στοχευμένη κίνηση, σχεδιάζουμε πλάνα και στρατηγικές που περιλαμβάνουν τις ακόλουθες μορφές προβολής.

Σχεδιασμός και Δημιουργία Ιστοσελίδων
Η 123web αναλαμβάνει το σχεδιασμό, την κατασκευή και τη λειτουργία ιστοχώρων, είτε στατικών είτε δυναμικών. Μέσα στα πλαίσια του web design και web development, και ανάλογα με τις αισθητικές και λειτουργικές απαιτήσεις του εκάστοτε project, υπάρχει η δυνατότητα αξιοποίησης διαφορετικών συστημάτων διαχείρισης περιεχομένου (content management systems).

Search Engine Optimization
Η 123site αναλαμβάνει μέσα από μια σειρά μελετημένων κινήσεων να ισχυροποιήσει την παρουσία σας στα σχετικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης (search engines), πολλαπλασιάζοντας την επισκεψιμότητα και βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα της κίνησης του website σας.

Διαφημίσεις Pay Per Click / Google Ads
Επενδύστε σε γρήγορες και αποτελεσματικές μεθόδους επαύξησης της κίνησης του site σας, επιλέγοντας μαζί μας το καταλληλότερο πρόγραμμα διαφημιστικής καμπάνιας στο internet. Δώστε απλά και γρήγορα την ώθηση που χρειάζεται η επιχειρησή σας, διαλέγοντας τις υπηρεσίες διαφήμισης που ταιριάζουν αποκλειστικά στο website σας.

Στατιστική Ανάλυση και βελτίωση Web Site
Η Στατιστική Ανάλυση της 123site θα σας δώσει ποιοτικά και ποσοτικά στοιχεία για τους χρήστες του Internet που επισκέπτονται το site, αλλά και για τα αποτελέσματα αναζήτησης. Εφόσον το επιθυμείτε, η ανάλυση μπορεί να στοχεύσει στην αξιολόγηση συγκεκριμένων στόχων ή λειτουργιών.

Έρευνα και Ανάλυση Ανταγωνισμού
Για τον επαγγελματία, είναι συχνά εξαιρετικά χρήσιμη η διερεύνηση της θέσης και των στρατηγικών internet marketing που ακολουθεί ο ανταγωνισμός. Οι άνθρωποι της 123site μπορούν να εκπονήσουν για την επιχείρησή σας, μια λεπτομερή μελέτη του ανταγωνισμού, αναλύοντας διεξοδικά τις τακτικές και τους τρόπους διαδικτυακής ανάπτυξης των επιχειρηματικών σας αντιπάλων, και παρουσιάζοντας με σαφήνεια τα ισχυρά σημεία και τις αδυναμίες τους.