Η παρουσία ενός καλοφτιαγμένου εταιρικού site δεν είναι το μοναδικό βήμα που έχετε να κάνετε για να αποδώσει καρπούς η ψηφιακή σας παρουσία. Για να αποκτήσει το site σας κίνηση, και υψηλής ποιότητας, παραγωγικούς επισκέπτες, το μυστικό της επιτυχίας είναι ένα καλά σχεδιασμένο και ολοκληρωμένο πλάνο Internet marketing. Στην 123site, πιστεύουμε πως η σωστή μέθοδος για να χαράξουμε τη στρατηγική ψηφιακής προβολής του site σας, είναι η συνεργασία μαζί σας. Θα συζητήσουμε μαζί τις ανάγκες και τους στόχους σας, τις ιδιαιτερότητες του δικού σας επαγγελματικού αντικειμένου και θα σχεδιάσουμε μαζί ένα πλήρες πλάνο online marketing για να ενισχύσουμε την παρουσία της εταιρείας σας στο διαδίκτυο.

Για να βάλουμε τις βάσεις της επιτυχίας για τη διαδικτυακή σας προβολή και να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά ενδεχόμενες αδυναμίες, όπως η χαμηλή επισκεψιμότητα ή μη στοχευμένη κίνηση, σχεδιάζουμε πλάνα και στρατηγικές που περιλαμβάνουν τις ακόλουθες μορφές προβολής.

Search Engine Optimization
Η 123site αναλαμβάνει μέσα από μια σειρά μελετημένων κινήσεων να ισχυροποιήσει την παρουσία σας στα σχετικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης (search engines), πολλαπλασιάζοντας την επισκεψιμότητα και βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα της κίνησης του website σας.

Pay Per Click / Pay Per View Διαφήμιση
Επενδύστε σε γρήγορες και αποτελεσματικές μεθόδους επαύξησης της κίνησης του site σας, επιλέγοντας μαζί μας το καταλληλότερο πρόγραμμα διαφημιστικής καμπάνιας στο internet. Δώστε απλά και γρήγορα την ώθηση που χρειάζεται η επιχειρησή σας, διαλέγοντας τις υπηρεσίες διαφήμισης που ταιριάζουν αποκλειστικά στο website σας.

Link Popularity Development
Η 123site αναλαμβάνει να δημιουργήσει ένα δίκτυο συνδέσμων προς το site σας, αυξάνοντας έτσι τη στοχευμένη σας κίνηση, ενώ παράλληλα ενισχύεται η κατάταξη των ιστοσελίδων σας στις μηχανές αναζήτησης.

Στατιστική Ανάλυση
Η Στατιστική Ανάλυση της 123site θα σας δώσει ποιοτικά και ποσοτικά στοιχεία για τους χρήστες του Internet που επισκέπτονται το site, αλλά και για τα αποτελέσματα αναζήτησης. Εφόσον το επιθυμείτε, η ανάλυση μπορεί να στοχεύσει στην αξιολόγηση συγκεκριμένων στόχων ή λειτουργιών.

Δημιουργία συνεργασιών / Co-branding
Το Internet προσφέρει μοναδικές δυνατότητες για σύναψη συνεργασιών και co-branding. Η 123site αναλαμβάνει συμβουλευτικό ρόλο στη διαδικασία ενδυνάμωσης της διαδικτυακής σας παρουσίας μέσω στρατηγικών συνεργασιών. Τέτοια προγράμματα μπορούν να περιλαμβάνουν κοινή διαφημιστική δραστηριότητα, ανταλλαγή περιεχομένου, ακόμα και ενσωμάτωση συμπληρωματικών υπηρεσιών.

Ανάλυση και Βελτίωση Website
Αν έχετε ήδη ένα site το οποίο δε φέρνει τα αποτελέσματα που προσδοκούσατε, μην απογοητεύεστε. Είναι πιθανό να υπάρχουν εγγενείς αδυναμίες στη δομή και τη λειτουργία του. Μία από τις πρώτες στραγηγικές κινήσεις της 123site στη διαδικασία του internet marketing είναι η ενδελεχής ανάλυση του website. Γιατί να φέρετε κίνηση σε ένα site που δεν ικανοποιεί τους επισκέπτες; Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα τη λεπτομερή ανάλυση του website σας και σας προτείνουμε τρόπους και μεθόδους βελτίωσης που θα καλύψουν τα προβλήματα στη δομή και τη λειτουργία του.

Έρευνα και Ανάλυση Ανταγωνισμού
Για τον επαγγελματία είναι ασφαλώς ιδιαίτερα κρίσιμη η διερεύνηση των στρατηγικών internet marketing που ακολουθεί ο ανταγωνισμός. Η 123site μπορεί να υλοποιήσει για την εταιρεία σας, μια λεπτομερή έρευνα και ανάλυση του ανταγωνισμού, μελετώντας διεξοδικά τις τακτικές και τους τρόπους διαδικτυακής ανάπτυξης των επιχειρηματικών σας αντιπάλων και παρουσιάζοντας με σαφήνεια τα ισχυρά σημεία και τις αδυναμίες τους.